Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/5427bd776bbec/
Українська правда
Київ

Скрипка вже не хоче бути радником Кличка

28.09.2014  10:49


Фото з Facebook "УДАРу"

Музикант Олег Скрипка має намір відмовитися від посади радника мера Києва з гуманітарних питань, бо зіткнувся з негативом.

Про це Скрипка сказав в інтерв’ю "Українським новинам".

"Незважаючи на те, що це радник з гуманітарних питань, на громадських засадах, для людей все одно звучить, ніби я чиновник. А якщо ти чиновник – значить, ти крадеш. Громадськість сприйняла це дуже негативно. І зараз я хочу відмовитися від цієї посади. Мені це не подобається, тому що це заважає роботі", - сказав Скрипка.

Водночас він додав, що не хоче відмовлятися від своїх проектів, зокрема, першого Туристичного фестивалю, який проходить на Андріївському узвозі 28 вересня.

"Фінансування ніякого немає, ми просто об'єднуємо людей, які небайдужі до цієї вулиці. І мені шкода, що ніхто не бачить зусиль, які робляться. Я не збирався йти у владу, я не збирався стати чиновником, я нічого в цьому не розумію", - заявив Скрипка.

Він запевнив, що посада радника мера не "не несе впливу".

"У мене ж немає ні фінансування, ні впливу, і я не хочу керувати з боку мерії", - сказав Скрипка.

Він додав, що з 28 вересня на узвозі запрацює безкоштовний wi-fi. 

"Також ми хочемо створити радіо "Андріївський узвіз". У мене є ще одна ідея благоустрою узвозу, і вже навіть знайдені спонсори. Є невеликі незабудовані майданчики, на яких можна облаштувати сквери з дитячими майданчиками, лавочками", - розповів Скрипка.

Найболючішим питанням узвозу він назвав – упорядкування торгівлі.

"Тут потрібна політична воля влади. Потрібні відповідні ліцензії. Влада йде назустріч. Але у влади є 2 проблеми: відсутність фінансування та бюрократичний аппарат", - підсумував Скрипка. 

Як відомо, 15 серпня мер Києва Віталій Кличко призначив своїм радником музиканта й співака Олега Скрипку.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.