Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/54266a457bd81/
Українська правда
Київ

Керівникам ЖЕКів пригрозили звільненням за погану підготовку до зими

27.09.2014  10:41

Керівники житлово-комунальних служб, які не справляться з підготовкою міського господарства до зими, будуть звільнені з займаних посад.

Такий висновок можна зробити з заяви заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

За словами чиновника, перевірка роботи житлово-комунальних служб 5 районів столиці виявила низку недоліків, які є результатом недбалого ставлення до обов’язків.

"Міська влада змушена жорстко ставити питання перед районними функціонерами щодо підготовки житлової інфраструктури до опалювального сезону: або заходи будуть виконані, або прийматиметься рішення про звільнення", – цитує Пантелеєва сайт КМДА.

Чиновник перевірив ЖЕКи Подільського, Солом’янського, Святошинського, Дарницького та Дніпровського районів.

"Інспектуючи роботу житлово-комунальних служб, які сьогодні займаються підготовкою житлових будинків до роботи в опалювальний період, ми виявляємо хронічні прогалини в роботі. Це помилки з позиції елементарного менеджменту та фахової відповідальності", – повідомив Пантелеєв.

Він додав, що наразі міська влада розробляє комплекс заходів, які сприятимуть системним перетворенням у житлово-комунальній галузі.

Як відомо, раніше керівника КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Подільського району" звільнили з посади за незадовільну підготовку житлового фонду до зими.

Водночас Печерська районна держадміністрація заявила, що станом на 24 вересня усі житлові будинки району готові до опалювального сезону.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.