Кияни назвали головні невдачі Кличка – соціологія



Фото з Facebook "УДАРу"

Найбільшою невдачею Віталія Кличка кияни вважають кадрову політику. Зокрема, призначення на керівні посади у мерії бізнесменів, родичів регіоналів та "людей Сергія Льовочкіна".

Про це у колонці на "Українській правді. Київ" пише Віктор Таран, посилаючись на соцопитування Центру  політичних студій та аналітики.

Так, незадоволені кадровою політикою мера майже 50% респондентів.

35% назвали поразкою Кличка безсистемну роботу із провадження енергоефективних заходів у Києві, відсутність чіткої програми реконструкції житлово-комунального фонду та відсутність гарячої води.

Понад 25% опитуваних вважають ключовою невдачею мера столиці відсутність зв'язку із громадою.

25% респондентів визначають як поразку недостатньою боротьбу з корупцією та встановленням незаконних МАФів.

Разом з тим найбільшим досягненням Кличка вважається демонтаж барикад та наметів на Майдані незалежності та вулиці Хрещатик – 45% відсотків респондентів.

20% опитуваних досягненням міського голови назвали наведення ладу з МАФами в районах міста, ще 20% - допуск на засідання Київради громадськості та модернізацію сайту КМДА.

10% відносять до досягнень Кличка завершення будування транспортної розв'язки на Поштовій площі.

Опитування проводилось до 100 днів роботи Кличка на посаді мера Києва. Загалом було опитано понад 70 експертів, до переліку яких увійшли фахівці з питань місцевого самоврядування, боротьби з корупцією, публічних фінансів, провідні журналісти, політологи, депутати місцевих рад тощо.

Детальніше читайте у колонці Віктора Тарана "100 днів Кличка".

Як відомо, 17 вересня Кличко прозвітувіав про 100 днів роботи. Мер переконаний, що "у першому раунді його команда перемогла".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ