У мерії обіцяють, що за місяць зроблять з Києва "цукерочку"



Фото metro.kiev.ua

22 вересня у столиці розпочався осінній місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста.

Як повідомляє сайт КАМДА, він триватиме до 31 жовтня.

У мерії запевнили, що під час місячника комунальні служби здійснять заходи з благоустрою, поліпшать санітарно-технічний стан інфраструктури районів.

Зокрема, відремонтують покрівлі та фасади будинків, вхідні групи, відремонтують та встановлять нові дитмайданчики.

"Окрім того, у районах міста буде проведено відновлення твердого покриття доріг, тротуарів, міжквартальних проїздів, відновлено благоустрій після розриття на інженерних мережах. Також, до належного санітарно-технічного стану приведуть підземні переходи та зупинки міського громадського транспорту", - пообіцяли у КМДА.

Також, наголосили у мерії, у районах очистять зливоприймачі, зріжуть всі сухостійні та аварійні дерева, приберуть зелені зони, висадять дерева, кущі, квіти, очитсать територію біля водних об’єктів міста, відновлять зовнішнє освітлення вулиць, внутрішньоквартальних проїздів та входів до будинків.

До місячника з благоустрою буде залучено працівників підприємств, установ та організацій району незалежно від форм їх власності та відомчого підпорядкування, а також громадськість.

Контролювати виконання усіх запланованих заходів буде спеціально створена комісія.

Виїзні обстеження території районів пройдуть 01 жовтня у Шевченківському та Печерському районах, 8 жовтня – у Солом’янському та Святошинському, 15 жовтня – в    Оболонському та Подільському, 22 жовтня – у Голосіївському та Дарницькому,Є 29 жовтня – у Дніпровському та Деснянському.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ