Кличко збрехав про землю для бійців АТО – депутат


Депутат  Київради від Демократичної партії України Сергій Кримчак заявляє, що мер Києва Віталій Кличко збрехав про виділення 50 га землі для киян-бійців АТО.

Про це він написав у Facebook.

"Чергова зухвала брехня від Кличка і його команди! Жодного виділення 50 га землі для учасників АТО не відбулося! Скажу навіть більше, що жоден депутат Київради навіть не знає про які 50 га землі йде мова, а проголосували б усі одноголосно! Невже чергове пустозвонство?!", - обурився депутат.

Він додав, що "жоден із учасників АТО навіть заяви на виділення 10 соток не писав".

"Я відповідально про це заявляю, тому що мій колега майже щотижня буває у 12-му Київському батальйоні і спілкується з визволителями набагато частіше, ніж міський голова, і хлопці реально мріють та й заслуговують на це, але вони навіть не написали відповідних звернень", - написав Кримчак.

Скриншот з Facebook Кримчака

Він додав, що обійти Земельний кодекс при будь-якому виділенні, навіть якщо це стосується захисників України, неможливо.

Як відомо, на засіданні Київради 18 вересня Кличко заявив, що столична влада вже виділила 50 га землі для киян, які захищають Україну у зоні АТО.

"Щодо землі, то 50 га вже виділено, триває оформлення документів. Найближчим часом ми зможемо надати земельні ділянки тим киянам, які сьогодні захищають Україну в зоні АТО, назвати прізвища", - сказав тоді мер.

Сергій Кримчак, 1987 року народження – один з наймолодших депутатів Київради. Вперше був обраний депутатом (Дарницької районної ради) у 2006 році.

У 2008 році обрався до Київради від Блоку Черновецького.

У травні 2014 знову обраний до Київради від Демократичної партії України.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ