Міська електричка раптово зупинилась. Запрацює лише 27 вересня



Фото vladbespalov.livejournal.com

Міська електричка, яка раптово припинила роботу 17 вересня, запрацює у звичайному режимі з 10 жовтня.

Про це повідомляє сайт КП "Київпастранс".

"З 27 вересня поточного року буде відновлено роботу 4 електропоїздів міської електрички, а з 7 жовтня кількість поїздів буде збільшено до 8 одиниць. Функціонувати у звичайному режимі міська електричка розпочне з 10 жовтня", - йдеться в повідомленні.

У "Київпастрансі" відзначили, що роботу електрички зупинено, бо проводиться ремонт потягів для поліпшення їх технічного стану.

Для забезпечення перевезення пасажирів з житлового масиву Троєщина до станції метро "Петрівка" організовано спеціальні рейси тролейбусів маршруту №30 за трасою: "Станція швидкісного трамваю "Проспект Генерала Ватутіна" - залізнична станція Зеніт".

"Тролейбуси будуть курсувати у ранкові години пік з найбільшим навантаженням, з виконанням усіх зупинок маршруту №30 на зазначеній ділянці та інтервалом руху до 15 хвилин", - відзначили у КП "Київпастранс".

Варто відзначити, що ні на сайті "Київпастрансу", ні на сайті КМДА про майбутню зупинку електрички не повідомляли. Електричка зникла раптово і неочікувано для пасажирів.

На сайті мерії вже після скасування електрички - 19 вересня повідомили, що на час тимчасового призупинення роботи електропотягів пустять додаткові тролейбуси з Троєщини до "Петрівки". 

Як відомо, априкінці серпня мер Києва Віталій Кличко пообіцяв перетворити міську електричку на метро, скоротивши інтервал руху до 10 хв.  

Однак пасажири цього виду транспорту скаржились, що у вересні КП "Київпастранс" відмінило низку поїздів електрички, збільшивши інтервал руху до години.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ