Кличко про 100 днів роботи: У першому раунді наша команда перемогла



Фото з сайту Кличка

Мер Києва Віталій Кличко прозвітував перед громадою про перші сто днів роботи на посаді Київського міського голови.

Про це повідомляє сайт КМДА.

"Сьогодні я звітую перед громадою Києва про перші сто днів роботи. Починати було складно, скажу чесно! Але впевнений, що в цьому першому стоденному раунді перемогла наша команда", - сказав Кличко.

Він відзначив, що отримав Київ зі зруйнованою вертикаллю управління, порожнім бюджетом і корупцією.

За словами Кличка, за 100 днів роботи столична влада провела аудит діяльності усіх сфер міста, розпочала боротьбу з земельними оборудками, незаконним будівництвом та МАФами, звільнила низку корумпованих керівників.

"Припиняємо корупційні схеми, звільняємо корупціонерів та представників старої влади. Це непросто. Опір шалений. Оновлено також керівний склад КМДА, змінені глави районів та більшість керівників комунальних підприємств. Хабарників в київській владі не буде. Я це сказав усім. І якщо хтось з посадовців не зрозумів – фінал буде поганим", - наголосив Кличко.

Він додав, що міська влада відкрила публічний доступ до документів, доступ киян до засідань Київради, запровадила автоматизовану систему контролю процедур закупівель.

"З 1 листопада запрацює відкрита інформаційна система, де будуть дані усіх об’єктів міської інфраструктури, земельних ділянок, інвестпроектів та планів забудови", - наголосив Кличко.

Також, за його словами, зменшено дефіцит бюджету, вжито заходів для його наповнення, реалізовано комплекс заходів щодо енергозбереження та енергоефективності, вирішено низку транспортних проблем.

"Ми обіцяли і відновили рух автотранспорту центральною частиною міста, зокрема на Хрещатику і Майдані Незалежності. Запустили нові тролейбусні маршрути. До Дня Києва завершимо роботи на Поштовій площі", - сказав міський голова.

Також, відзначив Кличко, у місті буде запроваджено Єдиний електронний квиток та затверджено новий Генплан Києва, розпочато реформи у галузі медицини, паркування, освіти.

Українська правда. Київ  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ