Через погану підготовку до зими полетіли перші голови


Керівника КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Подільського району" звільнено з посади за незадовільну підготовку житлового фонду до зими.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє сайт мерії.

Крім того, винесено догани керівникам і головним інженерам двох ЖЕКів Солом’янського району.  

За словами Пантелеєва, перевірка  готовності житлової інфраструктури до зими виявила суттєві недоліки в облаштуванні житлових будинків.

"Це зона професійної відповідальності управлінців житлово-експлуатаційних організацій. Якщо ж вони не здатні це зробити, то оптимальним рішенням у цьому випадку буде кадрова ротація, адже результатом такої халатності можуть стати безпідставні ризики щодо комфорту й безпеки киян", – сказав чиновник.

Він наголосив, що керівники, відповідальні за тепло та безпеку в будинках киян, повинні мобілізувати зусилля та виконати поставлені завдання.

Як відомо, до осінньо-зимового періоду заплановано забезпечити підготовку близько 11 тисяч житлових будинків, у яких необхідно утеплити дахи, підвали, двері, засклити вікна, впорядкувати внутрішньобудинкові мережі та обладнання тощо.

Раніше Пантелеєв відвітував, що станом на 1 вересня підготовчі роботи у столиці до осінньо-зимового періоду виконані на 80%.

Також він обіцяв, що до 7 вересня 80% будинків будуть забезпечені гарячою водою. 

Однак, станом на 15 вересня без гарячого водопостачання залишається майже третина киян.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ