Столичні міліціонери ігнорують людей зі зброєю. Відео



Міліціонери поговорили з людиною у камуфляжі і з пістолетом за поясом та ... показали шлях до Ради

Столичні міліціонери ігнорують сутички на вулицях міста, бояться людей у камуфляжі і навіть показують озброєним молодикам у однострої шлях до Верховної Ради.

Про це йдеться у програмі "Гроші".

"Донедавна, щоб почувати себе господарем життя, достаньо було мати посвідчення прокурора чи міліціонера. Зараз ці ксиви нічого не варті. В ціна камуфляж", - відзначають журналісти.

Журналіст провів експеримент – нарядився у камуфляж, заткнув пістолет за ремінь і вирішив прогулятися так центром столиці. Для досліду обрали стартовий пістолет фірми "Шмайсер", який нічим не відрізняється від бойового, якщо не заглядати у дуло.

Озброєного чоловіка не зупинив ні один міліцейський патруль.

З трьох конвоїв міліції, які пройшли повз журналіста, лише один поцікавився, чому той носить з собою зброю. Почувши у відповідь, що це проста іграшка, міліціонер не став перевіряти і просто проігнорував підозрілого хлопця, злякавшись людину з пістолетом. 

Більше того, правоохоронці спокійно показували чоловікові у камуфляжі дорогу до Верховної ради.

При цьому міліціонери намагаються не вмішуватися у сутички чи побиття людей – вони або стоять осторонь, або взагалі зникають.

"Кожна спроба журналістів зафіксувати на відео сутички у центрі Києва завершувалася побиттям, міліція такі випадки просто ігнорувала, а після прохання про допомогу правоохоронці просто втікали", - йдеться в сюжеті.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ