Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/5413d4f41d1e5/
Українська правда
Київ

На Позняках, Осокорках та Харківському масиві з’являться нові автобусні маршрути

13.09.2014  08:44

Міська влада почала розробку нової схеми мережі міського пасажирського транспорту на житлових масивах Позняки, Осокорки та Харківський.

Про це заявив радник голови КМДА з питань транспорту Олександр Кава, повідомляє сайт КМДА.


"Нова транспортна схема для цього району, яка вже розробляється, передбачатиме впровадження нових автобусних маршрутів з автобусами великої та особливо великої місткості для швидкого перевезення пасажирів із житлових масивів до станцій метрополітену", – зазначив він.

Кава пояснив, що великі житлові масиви Дарницького району зараз не мають якісної мережі наземного громадського транспорту, яка б забезпечила такі перевезення.

"Наявні маршрути наземного транспорту не дають змоги швидко та зручно дістатися з житлових масивів до станцій метрополітену, а тому більшість мешканців змушені йти пішки кілька кілометрів до метрополітену", – зауважив він.

Крім того, за словами Кави, опрацьовується питання проектування і будівництва нових трамвайних ліній.

Зокрема, на вулиці Ревуцького від вулиці Анни Ахматової до вулиці Привокзальної та на вулиці Анни Ахматової і Дніпровській набережній до станції метро "Осокорки".

Кава додав, що трамваями також сполучать житлові масиви Позняки та Харківський з Ленінградською площею, станцією метро "Чернігівська" та Троєщиною. 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.