Кличко полетів у Берлін кликати інвесторів


Мер Києва Віталій Кличко у п’ятницю відвідає німецький Берлін, де зустрінеться з представниками муніципалітету, бізнес-кіл і політичної еліти Німеччини.

Про це повідомляє сайт мерії.

За словами Кличка, кожну свою поїздку закордон він використовує, щоб залучити інвесторів і зробити Київ справжньою європейською столицею.

"Дуже складно переконати людей, які бачать картинку по телевізору, де йде війна, що у Києві ситуація стабільна, що з нами можна працювати. Ми робимо все, щоби інвестори заходили до нас у місто і в країну – це і персональні гарантії, і зрозумілі та прозорі правила, які ми пропонуємо інвесторам", - наголосив Кличко. 

Мер Києва також розповів, що у Берліні зустрінеться з представниками місцевої муніципальної поліції і обговорить шляхи реформування київської міліції і  створення муніципальної міліції. 

Також Кличко виступить на запрошення фонду Конрада Аденауера перед представниками політичних і громадських кіл Німеччини. 

Як повідомлялося раніше, на закордонні поїздки мера Києва Віталія Кличка і його заступників у київський бюджет заклали 360 тисяч гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ