Охороняти спадщину Києва буде чоловік онуки "регіонала" Рибака. ФОТО



Друг Ющенка-молодшого і зять "регіонала" охоронятиме спадщину Києва. Фото ТabloID

Мер Києва Віталій Кличко призначив виконуючим обов’язки керівника Управління з охорони культурної спадщини Олександра Никоряка.

Про це повідомляє Громадське ТБ.

Никоряк відомий тим, що є зятем першого заступника голови Партії регіонів Володимира Рибака та товаришує з сином екс-президента - Андрієм Ющенком. 

Однак ні на офіційному сайті Управління, ні на сайті мерії жодних даних про Никоряка немає.

 

Водночас прес-служба КМДА, до якої звернулися з проханням надати біографію нового керівника, вирішила, що ця інформація конфіденційна.

 
 

Як з’ясувалося, Никоряк має чотири освіти. Щоправда, дві ще не закінчені – у Київському Національному університеті будівництва та архітектури, а також в Національній академії державного управління.

Серед закінчених – банківська освіта від Університету банківської справи при НБУ та естрадний спів КНУ культури та мистецтв.

У шоу-бізнесі Никоряк називає себе Фортадо, співає і знімає кліпи.

Він також відомий тим, що дружить із сином екс-президента Віктора Ющенка – Андрієм (батько Олександра – Дмитро Никоряк – також політик, був депутатам місцевої райради у Вижниці, що в Чернівецькій області, від "Нашої України").

 

Сам Никоряк пояснив, що вирішив стати чиновником, бо йому не все подобається у шоу-бізнесі.

"Шоу-бізнес – непроста річ. Мені подобалось займатися творчістю. Але я зіткнувся з ситуацією, що потрібно багато грошей – на розміщення пісень на радіо, кліпів на телеканалах. Це все зіпсувало мені враження про таку кар’єру. Тим паче, коли я був у шоу-бізнесі, я був холостим. Потім зустрів майбутню дружину, яка не поділяла ідею життя на валізах. У неї зовсім інші цінності. Вона сімейна людина", - сказав Никоряк.

Никоряк маэ ще одного выдомого друга - внучатого племінника екс-президента Грузії Едуарда Шеварнадзе Георгія. Фото TabloID 

Він додав, що досвіду для роботи в столичному управлінні він набрався у компанії свого батька "Містобуд".

" Після неї отримав посаду заступника директора в ДП "Спеціалізована державна експертна організація – Центральна служба Української державної будівельної експертизи". Потім потрапив у це управління (охорони культурної спадщини)", - розповів никоряк.

За його словами, основним завданням на новій посаді є – зберегти пам’ятки Києва.

"Наша задача максимально зберегти ті пам’ятки, які є в Києві. Тому що це обличчя не тільки нашої країни. Київ, мені здається, родзинка не тільки України, але й усього пострадянського простору. Наше завдання – не дати зруйнувати те, що є, ми маємо реставрувати старі будинки", - розповів Никоряк.

Як відомо, раніше в.о голови Управлння Охорони культурної спадщини був Яків Діхтяр.

Никоряк же працював заступником начальника - начальником відділу інспекції державного контролю об’єктів культурної спадщини та археологічного нагляду.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ