Керівникам ЖЕКів пригрозили звільненням за неякісну підготовку до зими



Фото kp.ua

Керівників ЖЕКів, які не забезпечать якісну підготовку до зими, звільнять із посад.

Про це під час перевірки об’єктів житлової інфраструктури Подільського району заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє сайт КМДА.

"Виявлення суттєвих недоліків підготовки житлового фонду до зими призведе до звільнення керівників підприємств, які халатно поставилися до виконання цих завдань", – попередив він.

Він додав, що міська влада здійснює ретельні перевірки на місцях, щоб проконтролювати якість і повноту проведених робіт.

"На жаль, проінспектовані будинки свідчать про необхідність жорсткішого контролю за роботою працівників ЖЕКів", - сказав чиновник.

За його словами, зокрема, досі невпорядковані електрощитові та підвальні приміщення, відсутні елементарні заходи з енергозбереження.

"Це результат халатного та безвідповідального ставлення представників ЖЕКів до виконання своїх обов’язків", – заявив заступник голови КМДА.

Пантелеєв повідомив, що відповідні підготовчі роботи станом на 8 вересня вже проведено в майже 9 тисячах будинків. Загалом до осінньо-зимового періоду заплановано забезпечити підготовку 10 814 житлових будинків.

Раніше Пантелеєв заявляв, що станом на 1 вересня підготовчі роботи у столиці до осінньо-зимового періоду виконані на 80%.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ