У Києві пройде 7-й Гогольfest



Фото з Facebook сторінки фестивалю

11 вересня у столиці відбудеться відкриття мультидисциплінарного фестивалю "Гогольfest".

7-й фестиваль сучасного мистецтва триватиме до 20 вересня, повідомляють організатори.

Відкриття фесту відбудеться о 19.00 за участю Orkestronika (Франція), театру-кабаре Che y Moche (Іспанія), фрік-кабаре Dakh Dаughters Band, перфомансиста Тамар Рабан (Ізраїль), Музичного Конструкторського Бюро (Мішуков, Кабанов, Борисов), fashion art, 100 танцюристів, десятків музикантів та ЖИВІ ДУШІ.

У рамках фестивалю працюватимуть кілька музикальних сцен, театральна, кіно, фен-арт сцена, пройде також гогольмаркет. Увазі глядачів представлять фуд-арт, екопрограму, освітню програму та покажуть низку перфомансів.

Також на території фестивалю ГогольFest відбудеться відкритий театральний день. Кожен охочий зможе зіграти на основній театральній сцені фестивалю.

"21 вересня, у день закриття, з 12-00 до 18-00 кожен бажаючий має можливість представити свою виставу або перформанс у театральному просторі фестивалю. Для участі необхідно заповнити анкету", - повідомляють організатори.

Вхід на територію фестивалю у будні дні до 18.00 - вільний. Після 18.00 вартість входу – 30 гривень. На вихідних – 30 гривень, у день відкриття - 50 гривень.

Вхідний квиток дає можливість відвідати всю територію фестивалю і безкоштовні заходи.

Пенсіонери, інваліди та діти до 14 років мають право безкоштовного проходу на територію фестивалю у всі дні, крім Дня відкриття.

Фестиваль пройде за адресою: метро "Видубичі", вулиця Інженерна, 7в.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ