На Святошині під час демонтажу ларьків влаштували стрілянину – голова району


У святошинському районі міста при спробі адміністрації демонтувати МАФи біля станцій метро "Святошин" та "Житомирська" сталася бійка зі стріляниною.

Про це написав голова району Ілля Сагайдак у Facebook.

"Проти нас виставили сотню кримінальних бойовиків. Через кілька хвилин до МАФіозі прибуло підкріплення "бойовиків" і "рєшал" на десятках авто, вартість яких становить понад сотні тисяч доларів", - написав Сагайдак, який сам нещодавно був учасником нічного нападу на столичний клуб.

Молодики, які захищали незаконні ларьки, потрощили комунальну техніку. Фото з Facebook Сагайдака

За словами голови району, молодики поводилися дуже нахабно, погрожували співробітникам міліції, благоустрою, обіцяли завести на усіх кримінальні справи, знайти кожного за місцем проживання та розправитися.

"Після погроз, "МАФія" перейшла до справи, по відношенню до активістів було скоєно побиття, після чого один бойовик дістав пістолет і почав стріляти, а згодом ножем проколювати шини спецтехніки", - написав Сагайдак.

Він додав, що техніці нанесені великі збитки, зокрема, прострілене лобове скло авто.  

"Я не залишу це без наслідків, винуватці мають відповісти перед законом", - пообіцяв голова району.   

Як відомо, Сагайдак, будучи першим заступником голови Шевченківської райдержадміністрації, був у числі людей, які на початку липня здійснили напад на кафе-бар Fazenda bar. За словами Сагайдака це була особиста вказівка мера. 

Як відомо, мер Києва Віталій Кличко заявив, що хаотична торгівля має бути припинена, а ті, хто "кришує" такий бізнес – покарані.

У свою чергу голова КМДА Володимир Бондаренко відзначив, що народні депутати від партії "УДАР" мають по 500 і більше кіосків у столиці.

В середині серпня указом президента Сагайдак був призначений головою Святошинського району. 

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ