У Києві влаштують музичний велофест



Фото bikekherson.com.ua

6 та 7 вересня у Києві відбудеться другий музичний велофестиваль "Вело-Рок 2014".

Про це повідомляє Асоціація велосипедистів Києва.  

У рамках фесту пройде веломарафон Київська Сотка – шосейні перегони з метою популяризації екологічного виду транспорту – велосипеду та здорового способу життя.

Програма заходів:

6 вересня – Перший день змагань

У Голосієво влаштують з 9:30 до 11:00 змагання шосе-спринт (швидкісний прийом) за маршрутом: перехрестя вул. Ягідної та проспекту Науки (старт) – вул. Ягідна – житловий масив в урочищі Самбурки (фініш).

З 12:00 до 17:00 на території Національного природного парку "Голосіївський" (плато над озером Дідорівка) триватимуть дитячі велоперегони та велоперегони з крос-кантрі та mini-Downhill.

По завершенні відбудеться рок-концерт та культурно-розважальна програма.

7 вересня – Другий день змагань

О 9:00 з парку Пушкіна (м. Шулявка) старуватиме Київська Сотка – веломарафон завдовжки 100 км для всіх охочих.

Змагання пройде за маршрутом: парк Пушкіна – проспект Перемоги –  Житомирська траса –  с. Капітанівка – м. Буча – м. Гостомель – с. Демидів – с. Нові Петрівці – м. Київ: вул. Богатирська – Оболонський проспект – Московський проспект, Контрактова площа.

По завершенні відбудеться рок-концерт та культурно-розважальна програма на Контрактовій Площі.

Зареєструватися для участі у змаганнях можна тут.

Вартість реєстраційного внеску 50-150 гривень (залежно від часу реєстрації та кількості змагань, у яких братиме учать велосипедист), участь у дитячих перегонах безкоштовна.

Організатори веломарафону також шукають волонтерів, готових долучитися до підготовки змагання, реєстрації тощо. Стати волонтером можна тут.

Клікніть, щоб збільшити 

Головне управління МВС України в місті Києві забезпечить охорону громадського порядку, подбає про зупинку руху усіх видів транспорту на час проведення велозаходів, а також супроводжуватиме за маршрутом учасників змагань автомобілями ДАІ.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ