Єдиний спосіб зберегти заощадження у період кризи

01.09.2014  13:00 __ На правах реклами

В умовах важкої економічної ситуації і незрозумілих перспектив вітчизняної економіки, багато співвітчизників шукають альтернативні способи інвестування накопичених заощаджень. Одним з найпоширеніших варіантів збереження і збільшення капіталу є інвестиції в зарубіжну нерухомість.

За результатами досліджень міжнародної консалтингової компанії CBRE, в п'ятірці найкращих країн для прямих іноземних інвестицій, крім Німеччини, яка посідає перше місце за привабливістю інвестицій у нерухомість, також є Іспанія. Останнім часом в рази зросла кількість угод щодо іспанської нерухомості громадянами України. Причин для того, щоб переїхати з України, може бути багато. Починаючи від бажання розвинути власний бізнес, недостатньо привабливих кліматичних умов, і закінчуючи важкою політичною ситуацією в країні. Основним фактором, звичайно, при цьому є дешева нерухомість в Іспанії, навіть порівняно з цінами на квартири і будинки в Києві чи інших великих містах України. При цьому рівень життя цих двох країн істотно відрізняється.

 

Для оформлення всіх необхідних документів краще звертатися у фірми, які оперують безпосередньо на території країни, в якій планується покупка нерухомості. Наприклад, на ринку нерухомості Іспанії одне з перших місць посідає компанія Коста Гарант. Вона має офіси в декількох містах Іспанії, зокрема нещодавно був відкритий новий офіс в Аліканіі, і найближчим часом відкривається представництво в Барселоні.

Існує кілька причин для того, щоб придбавати Нерухомість в Іспанії - Коста Бланка, наприклад, є найпоширенішим районом інвестування. Серед переваг – чудові кліматичні умови, широкий вибір як первинного, так і вторинного житла, а також висока ліквідність інвестицій. Ціни на приміщення в першій і другій лінії від берега стабільно ростуть.

З 2013 року вид на мешкання в Іспанії можна отримати, зробивши інвестицію в економіку країни у розмірі 500 тисяч євро, або запросити його маючи нерухомість в країні, це дає майже необмежені перспективи для особистісного та професійного зростання. Період 2014-2015 роки експерти називають найкращими для здійснення покупки, адже зараз спостерігається стабілізація цін, і вже протягом 2016 вони можуть вирости мінімум на 20-30%.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ