Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/54003a041be5c/
Українська правда
Київ

Заступник голови КМДА Крамаренко подав у відставку

29.08.2014  11:29


Фото з facebook Крамаренка

Заступник голови КМДА Руслан Крамаренко подав у відставку.

Про це він написав у Facebook.

"Друзі! Хочу повідомити, що працюю останні дні на посаді заступника голови КМДА. Звісно, трохи сумно – цій роботі я віддав 4 роки", - написав Крамаренко.

Він додав, що з листопада минулого року написав уже 6 заяв про відставку.

"Як тільки Віталій Кличко вступив на посаду, я відразу сказав, що готовий передати справи і піти", - написав Крамаренко.

Він додав, що за 3 місяці (які Кличко працює мером) він не лише встиг передати всі справи команді Кличка, але і личко, але і залишив дещо для міста.

"Зокрема, підготував рефінансування боргу на 2,6 мільярда гривень і провів успішні переговори з бюджетним комітетом ВР про отримання містом додаткових 1,8 мільярда гривень у бюджет Києва", - написав Крамаренко.

Також, за його словами, він відновив співпрацю зі світовим банком і ЄБРР, запустив "Картку киянина".

"Усі три роки, перебуваючи на "бюджетному дні" через величезні вилучення з бюджету, міський бюджет вдавалося виконувати на рівні 90%, зберігаючи соціальні стандарти", - написав Крамаренко.

"Я щиро хочу, щоб у Віталія Кличка вийшло – бо я в цьому місті народився, тут ростуть мої доньки і я хочу, щоб Київ був крутим сучасним містом. Більшість проектів та ідей, які я напрацював за більш ніж 4 роки роботи в Києві, я передав команді Кличка, сподіваюсь, що правильні починання вони підтримають і продовжать", - підсумував Крамаренко. 

Як відомо, Крамаренко прийшов працювати у Київську адміністрарцію наприкінці червня 2010 року і став заступником голови КМДА Олександра Попова з питань фінансів, економіки та інвестицій та землі. До того Крамаренко був заступником Попова-міністра ЖКГ.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.