У Києві прокурор і слідчий пограбували ювелірку на 2 мільйони доларів. Відео



Понятий запихає коштовності у штани

У Києві правоохоронці, серед яких був працівник прокуратури, пограбували ювелірний магазин "Граф", що на вулиці Городецького.

Зловмисники винесли коштовностей на загальну суму 20 тисяч доларів та 1 мільйон 203 тисячі 678 євро.

Про це під час брифінгу розповів Генеральний прокурор Віталій Ярема, повідомляє сайт Генпрокуратури.

За його словами, грабували магазин правоохоронці Печерського райуправління міліції разом зі співробітниками районної прокуратури під виглядом обшуку.

Правоохоронці під час обшуку пакують коштовності у кишені. Скриншот з відео 

Розійшовшись по службових приміщеннях, вказані особи почали по кишенях ховати гроші, коштовності та годинники. 

За словами користувача YouTube Сергія Тимофєєва, на відео старший слідчий Печерского райвідділу МВС, співробітник міліції (жінка) і понятий, крадуть 10 ювелирних виробів загальною вартістю 1 203 678 євро, складають у пакет для сміття і йдуть геть  

Факт злочину зафіксували камери спостереження, яких у магазині було 26 відеокамер. 11 з них на момент грабунку працювали та фіксували всі дії так званої слідчої групи.

Відомості про вчинення правоохоронцями кримінального правопорушення внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 365 (перевищення службових повноважень) та ч. 5 ст. 185 (крадіжка в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Слідчий відділ прокуратури Києва проводить досудове розслідування. 

Наразі затримано старшого прокурора прокуратури Печерського району столиці та старшого слідчого СВ РУ ГУМВС у Києві. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Місцезнаходження ще одного правоохоронця з’ясовується. 

Відео з камер спостереження з Youtube Сергія Тимофеєва 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ