Кличко поставить на чолі районів ще трьох "ударівців"



Онуфрійчук і Мондриївський. Фото з сайту Київради

Найближчим часом очікується призначення нових керівників Деснянського, Подільського та Голосіївського районів міста.

Їх посядуть представники партії "УДАР", пише "Сегодня".

Таким чином, шість із десяти крісел голів районних держадміністрацій дістануться "ударівцям".

Зокрема, на призначення головою Деснянського району чекає депутат Київради від "УДАР-Солідарність" Вадим Онуфрійчук. Він у минулому був БЮТівцем, але у 2006 році його виключили з партії нібито за "незгоду з політикою партії". З 2007 по 2013 роки був заступником голови Деснянської РДА.

Подільський район може очолити Валентин Мондриївський. Він у 200 році був начальником управління інформаційної політики Дніпровської РДА, з 1998 по 2002 працював на каналі СТБ. Всередині 2000-х був прес-секретарем прем’єра Юрія Єханурова. Нині депутат Київради від фракції від "УДАР-Солідарність".

Також, як повідомлялося, Голосіївський район може очолити "ударівець" Андрій Мельничук (з 2001 року директор ТОВ "Фінансова компанія "Рітейл кепітал").

Мельничук (зліва) сяде у крісло Даневича? Фото з ФБ Даневича.

За попередньою інформацією, своє крісло збереже лише голова Деснянського району Геннадій Синцов, який до березня 2014 року був помічником нинішнього генпрокурора Віталія Яреми.

Людині Яреми - Синцову - вдалося зберегти крісло. Фото з ФБ Синцова

Як відомо, раніше президент Петро Порошенко затвердив 6 запропонованих мером Києва Віталієм Кличком голів районів. 3 з 6 крісел отримали "ударівці".

Варто відзначити, що мешканці Голосіївського району навіть написали звернення до мера Києві Віталія Кличка у Facebook, щоб він не звільняв нинішнього голову Голосіївської РДА Миколу Даневича.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ