На Андріївському узвозі до кінця вересня встановлять боларди і туалети


Віталій Кличко дав доручення встановити боларди і громадські вбиральні на Андріївському узвозі до кінця вересня.

Міський голова Віталій Кличко дав доручення встановити боларди і громадські вбиральні на Андріївському узвозі до кінця вересня.

Про це він заявив 15 серпня, повідомляє прес-офіс мера.

"У нас є бажання змінити узвіз. Якщо ми хочемо стати європейським містом, ця вулиця і торгівельні ряди на ній, мають виглядати відповідно. Я не бачив целофанової плівки ні в Мюнхені, ні в Парижі. Зробити гарним Андріївський узвіз –  це історична місія", - сказав Кличко.

"Наприкінці вересня знову проведемо тут нараду, на якій влаштуємо прийом болардів, вбиралень і зможемо вирішувати наступні питання", – зазначив мер.

За словами заступника голови КМДА Павла Рябікіна, до кінця року на завершення першої і другої черги реконструкції Андріївського узвозу в повному обсязі буде виділено близько 10 мільйонів гривень.

"Ми просимо підготувати програму щодо реалізації третьої черги реконструкції найближчим часом, щоби ми ваші дані могли використовувати для бюджетного планування", – зауважив заступник голови КМДА.

У свою чергу відповідальний за Андріївський узвіз Олег Скрипка розповів, що має ідею зробити радіо "Андріївський узвіз", аби на історичній вулиці грала гарна музика, провести фестиваль "Монмартр на Андріївському узвозі" і влаштувати свято вулиці у вересні.

Також митець пропонує об’єднати в єдиний культурний простір Андріївський узвіз і Воздвиженку.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ