У столиці відремонтують ліфти у 14 будинках


Мерія затвердила перелік з 14 будинків, у яких реконструюють та модернізують ліфти у 2014 році.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Віталій Кличко, повідомляє сайт КМДА.

Згідно з документом, замовником виконання робіт визначено КП "Дирекція з капітального будівництва та реконструкції "Київбудреконструкція".

Департаменту житлово-комунальної інфраструктури доручено профінансувати виконання робіт за рахунок бюджетних коштів на 2014 рік.

Так, у 2014 у столиці відремонтують (реконструюють) або замінять ліфти у будинках по вулицях Теремківській, 1, Тарасівській, 36-А, Академіка Заболотного, 4 (Голосіївський район), Харківське шосе, 174 (Дарницький район), Матеюка, 5 (під’їзд № 4), Курчатова, 7 (Деснянський район).

А також у Дніпровському районі на вулиці Плеханова, 4-Б (під’їзд № 3), в Оболонському районі – на вулиці Мате Залки, 4-Б, у Печерському районі – на вулицях Круглоуніверситетській, 7 та Червоноармійській, 51.

У Подільському районі ліфти модернізують на вулиці Фрунзе, 127 (під’їзд 1), у Святошинському районі – на вулиці Верховинній, 81, у Солом’янському районі – на проспекті Відрадному, 30 та у Шевченківському районі – на вулиці Бакинській, 37-А.

Як відомо, раніше депутат Київради Ярослав Діденко заявляв, що з 21 тисячі 300 ліфтів Києва 50% відпрацювали свій термін експлуатації.

Українська правда. Київ 

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ