Кличко призначив нового директора "Київміськсвітла"


Директором КП "Київміськсвітло" призначено Андрія Хричова.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Віталій Кличко, повідомляє прес-офіс мера.

За словами Хричова, серед його першочергових завдань – впровадження енергозберігаючих технологій і боротьба з незаконно розміщеними МАФами та рекламними конструкціями.

"Я переконаний, що ефективне управління цією галуззю комунального господарства дасть можливість зекономити бюджетні кошти та зробити місто світлим і безпечним", – сказав директор "Київміськсвітла".

Андрій Хричов має дві вищі освіти за спеціальностями інженер-будівельник та економіст. Раніше працював керівником будівельної компанії, заступником директора ПАТ "АК "Київводоканал".

Як відомо, столичні депутати обурені тим, що мер Києва Віталій Кличко, який заявляє про прозорість влади, назначає людей на керівні посади без проведення конкурсу.

Кличко заявив, що київська влада готує кадрові перестановки в комунальних підприємствах столиці, і низка керівників вже написали заяви про звільнення.

Як відомо, Кличко вже визначився зі своїми радниками і кількома заступниками, замінив кількох голів комунальних підприємств.

У червні Кличко назначив 4 радників мера Києва та голову радників – забудовника Ігоря Ніконова.

Згодом стало відомо, що Ніконов буде першим заступником мера.  

Як відомо, попередній начальник метрополітену Руслан Казюлькін написав заяву про звільнення після розмови з Віталієм Кличком. Так само вчинили і диретори інших трьох підприємств: "Київтранспарксервіс", "Київреклама" та "Київміськсвітло".

Що правда 16 липня Казюлькін передумав звільнятися і відкликав свою заяву.

Співрозмовники "Української правди" у столичному метрополітені називали Казюлькіна "смотрящим", поставленим на підприємство при режимі Януковича.

17 липня Кличко призначив начальником комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктора Брагінського.

18 липня Кличко призначив своїми радниками Дмитра Турчака і Олександра Кубракова, які до того консультували колишнього голову КМДА Олександра Попова.

Також мер зробив подання до Кабміну щодо призначення призначення 9 голів районів столиці. Зокрема, головою Голосіївської адміністрації може стати депутат Київради від "УДАРу" Андрій Мельничук.

На посаду генерального директора КП "Київпастранс" призначено Сергія Майзеля.

Керівником апарату Київської міської держадміністрації призначено Володимира Бондаренка.

Начальником управління з питань реклами Київської адміністрації став голова Асоціації зовнішньої реклами Артем Біденко.

Новим керівником "Володимирського ринку" призначено Юрія Мельника.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ