"Київпастранс" отримав нового директора


На посаду генерального директора КП "Київпастранс" призначено Сергія Майзеля.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Віталія Кличка, повідомляє прес-офіс мера.

За словами новопризначеного керівника, його першочерговими завданнями є модернізація рухомого складу та інфраструктури, підвищення стандартів надання транспортних послуг та рівня безпеки.

"Ця галузь господарства повинна бути безпечною, надійною, швидкісною та зручною, діючою за єдиними тарифами та правилами", –  сказав Майзель.

Сергій Майзель має диплом Академії управління при президенті України ("Державне управління", спеціалізація "Управління містом"), навчався в Інституті права при Міжрегіональній Академії управління персоналом, в Інституті нерухомості і менеджменту.

Отримав ступінь ІREM ("Управлінець у сфері нерухомості та менеджменту").

Працював заступником генерального директора КП "Київжитлоспецексплуатація", начальником відділу транспорту та інформаційних технологій  Деснянської РДА Києва.

Як відомо, раніше Кличко звільнив генерального директора КП "Київпастранс" Миколу Ламбуцького.

До того мер Києва вже звільнив за власним бажанням директорів 4 комунальних підприємств – "Київського метрополітену", "Київміськсвітла", "Київреклами" та "Київтранспарксервісу". Згодом мер представив нових керівників цих підприємств. 

Кличко заявив, що київська влада готує кадрові перестановки в комунальних підприємствах столиці, і низка керівників вже написали заяви про звільнення.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ