Рекламне управління КМДА очолив Артем Біденко



Фото з ФБ Біденка

Начальником управління з питань реклами Київської адміністрації став голова Асоціації зовнішньої реклами Артем Біденко.

Про це на своїй сторінці Facebook написав екс-депутат Київради від "УДАРу" Олексій Давиденко.

"Перше і поки єдине призначення, за яке я готовий аплодувати меру Києва. Тепер важливо, щоб Артему самому дали можливість сформувати команду професіоналів, і уже через 100 днів ми зможемо питати в нього про перші результати", - написав Давиденко.

Своє призначення підтвердив на своїй сторінці у Facebook і сам Біденко.

Користувачі соцмережі закидали нового керівника привітаннями і побажаннями щодо наведення ладу з зовнішньою рекламою у центрі столиці, усунення посередників у рекламному бізнесі тощо.

Для довідки. Артем Біденко - політолог, експерт з рекламних комунікацій, заступник Голови партії "Українська Платформа Собор".

З 2003 року працює керівником Асоціації зовнішньої реклами України, з 2005 року до 2014 року був власником декількох компаній, в тому числі рекламних агенцій повного циклу.

З 2007 до 2014 року очолював консалтингову групу SA Political Communications. Читає курси з реклами та піару, є постійним викладачем на курсах PolitPR та МРМ.

Член Міжнародної асоціації нейромаркетингу для науки та бізнесу (NMSBA), Громадської ради при парламентському комітеті з питань інформації та свободи слова. Член Центрального проводу політичної партії Українська Платформа Собор.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ