У "Борисполі" виникли "затори" через додаткові заходи безпеки. ФОТО


Через підвищені заходи безпеки в аеропорту "Бориспіль" утворилися величезні "затори" з пасажирів.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на очевидця Віталія Ващука, який був на аеровокзалі 30 липня.

"Вранці був в аеропорту "Бориспіль" і побачив, як на вході в термінал D утворилася величезна жива пробка з людей", - розповів киянин Ващук.

За його словами, він перебував в аеропорту з 8.30 до 9.30 ранку.

"По-перше, відкриті одні двері, один детектор, пропускна здатність просто ахова. По-друге, черга ніким і нічим не контролюється, і тому більш нахабні і стрімкі люди намагаються пройти, минаючи її, чим викликають обурення у тих, хто вже стоїть. Справа доходить до образ, істерик, криків і бійок", - поділився враженнями киянин.

Черга до терміналу "Д". Фото Ващука з сайту "Сегодня"

У підсумку, як розповів Віталій, він постояв у такій черзі близько години, і його пропустили всередину без детектора: охорона, бачачи, що пристрасті "закипають" і на вулиці починається бійка, вирішила на цю справу закрити очі.

Прес-секретар аеропорту "Бориспіль" Оксана Ожигова підтвердила, що проблема з "пробками" дійсно була, але її вже вирішили.

"Було відкрито двоє дверей, а не одні. Незабаром проблему вирішили. На даний момент жодних черг немає", - підкреслила вона.

За словами Ожигової, зараз по всіх терміналах працює п'ять пунктів контролю.

В аеропорту попередили, що невелике скупчення людей може виникати в аеропорту в піковий час - о 8-9 ранку і о 6-8 вечора.

"У будь-якому разі, безпека понад усе, і всі пасажири усвідомлюють необхідність цих заходів", - додала Ожигова.

Як відомо, з 30 липня в аеропорту "Бориспіль" ввели додаткові заходи безпеки. Відтепер контроль на безпеку проводиться не лише для пасажирів, а й для зустрічаючих та проводжаючих.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ