"Київенерго" хоче відмовитись від абонкнижок


"Київенерго" має намір поступово відмовитись від абонентних книжок та перевести споживачів на новий спосіб оплати за послуги електропостачання – спецрозрахунки.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У "Київенерго" відзначили, що споживачам не доведеться стояти в черзі і витрачати час на заповнення платіжок.

До того ж новий спосіб розрахунків виключить можливість виникнення боргу через помилки у платіжках, які заповнюються вручну.

"Раніше для жителів столиці серйозною проблемою міг стати борг, який несподівано виник або переплата, оскільки абонкнижки заповнювалася вручну, і виникали арифметичні розбіжності. Автоматично згенеровані рахунки усувають ці проблеми. Киянам також не доведеться витрачати додатковий час для відстеження змін тарифів, — ці показники коригуються автоматично", - повідомили у "Київенерго".

"Сплатити рахунок за електроенергію можна як у банківському відділенні, так і за допомогою платіжної картки в Особистому кабінеті на сайті "Київенерго",- йдеться у повідомленні.

"Можливості Особистого кабінету дозволяють роздруковувати і зберігати квитанції про оплату на паперовому носії, так само як і оплачувати рахунки онлайн без комісій", - додали у прес-службі.

У разі, якщо у клієнта немає доступу до інтернету, то про будь-яке нарахування, що викликає питання можна дізнатися за телефоном кол-центру "Київенерго" 1588 (202-1588 з мобільного).

У "Київенерго" відзначили, що станом на кінець липня майже 150 тисяч киян вже отримали можливість оплачувати електроенергію за допомогою спеціальних рахунків без абонкнижки.  

У серпні на спецрозрахунки хочуть перевести ще 20,26 тисячі абонентів.

Як відомо, загальна кількість побутових споживачів електроенергії у Києві становить 1 мільйон 380 тисяч абонентів. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ