У Києві горіли ресторан, завод та житловий будинок


25 липня у столиці сталося три пожежі: горів ресторан, завод та житлова 5-поверхівка.

Про це повідомляє сайт Головного управління Держслужби з питань надзвичайних ситуацій у Києві.

Займання у підвалі ресторану по вулиці Сагайдачного, 14в сталося о 4 годині ранку.

Вогонь загасили за півгодини.

Як виявилось після обслідування місця займання, пожежа виникла внаслідок короткого замкнення у льодогенераторі. Ніхто з працівників та відвідувачів не постраждав.

О 13:31 сталася пожежа на заводі по вулиці Васильківській, 28. Горів один з офісів: звідти йшов дим та виривався вогонь.

Усіх працівників будівлі евакуювали. Внаслідок пожежі постраждав чоловік 1971 року народження. Його рятувальники знайшли в одному з приміщень на 2-му поверсі триповерхової будівлі.

Потерпілого передали бригаді швидкої. Чоловіка госпіталізовано з діагнозом опіки дихальних шляхів.

Пожежу загасили за 20 хвилин. Загоряння виникло через коротке замикання у електророзетці. Внаслідок події вогнем пошкоджено меблі, офісне обладнання, закопчено стіни та стелю приміщення.

О 19:57 25 липня сталася пожежа у житловому будинку по вулиці Вільгельма Піка, 5. Горіла одна з квартир та мансарда. Мешканці квартири встигли вийти з оселі та евакуювати сусідів ще до прибуття пожежних, тому ніхто з мешканців будинку не постраждав.

Наразі на місці працюють експерти дослідно-випробувальної лабораторії, котрі встановлять причину виникнення пожежі.

Днем раніше – вранці 24 липня ущент згорів автомобіль "Москвич",припаркований на узбіччі проїжджої часини по вул. Новокостянтинівській, 22/15.

Попередня причина пожежі – підпал.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ