На Салютній посеред ночі влаштували стрілянину. Двоє поранених


У ніч на 22 липня мешканець Києва поранив з вогнепальної зброї двох чоловіків, які погодились його підвезти на авто.

Про це повідомляє Головне управління МВС у Києві.

Надзвичайна подія сталася близько 2 години ночі на вулиці салютній.

Двоє чоловіків – 32 та 37 років – погодились підвезти чоловіка, який намагався викликати таксі. Під час поїздки між чоловіками та пасажиром виникла суперечка.

"Пасажир намагався довести двом товаришам, що їх погляди на життя неправильні. Він дістав пістолет та здійснив кілька пострілів у бік водія автомобіля та 32-річного киянина", - відзначили в міліції.

Після того, як водій зупинив авто та побіг кликати на допомогу, невідомий втік.

Потерпілих було госпіталізовано з діагнозами: 37-річного киянина – з вогнепальним пораненням плеча, 32-річного – з вогнепальним пораненням голови.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку міліції біля під’їзду будинку затримали 49-річного киянина, який поранив двох людей.

"Затриманий працював бухгалтером і до цього проблем із законом не мав. Щоб його не впізнали, він відразу ж змінив зачіску. І замість невеличкого ірокезу,  поголився наголо", - відзначили у міліції.

Зловмисник також закопав пістолет неподалік від свого будинку, щоб позбутися доказів.

"Але в ході огляду присадибної земельної ділянки правоохоронці виявили та вилучили пістолет "ТТ" та два магазини з патронами", - відзначили в МВС.

Вилучену зброю та магазини з патронами направлено на дослідження.

Слідчий відділ Шевченківського РУ ГУМВС відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України "Замах на умисне вбивство двох або більше осіб".

За даний злочин передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі від 10 до 12 років або довічне ув’язнення.

Триває досудове розслідування.

Українська парвда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ