Даїшник збив на смерть жінку на пішохідному переході


20 липня співробітник Управління Державтоінспекції Київської області збив на смерть жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

Як повідомляє сайт Головного управління ДАІ у Київській області, трагедія сталась близько 20 години вечора на 30-му км автодороги  Київ-Обухів. Даїшник за кермом "Volkswagen Passat" рухався у напрямку Києва.

55-річну мешканка Обухова доставили в реанімаційне відділення районної лікарні з діагнозам перелом основи черепа та обох ніг. У лікарні від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

"Згідно з висновком медичного обстеження, виданого Обухівською центральною районною лікарнею, водій був тверезий. На час слідства винуватець ДТП відсторонений від займаної посади", - відзначили в ДАІ.

За даним фактом прокуратура Київської області відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на трок від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Досудове слідство триває.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ