Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/53ca74de8c8ff/
Українська правда
Київ

Кличко звернувся до киян: треба бути пильними! ВІДЕО

19.07.2014  16:38


Мер Києва Віталій Кличко закликав киян бути пильними, серйозно ставитися до власної безпеки і не піддаватися на провокації.

Про це йдеться у відео зверненні мера до столичних жителів.

"Сьогодні, коли на Сході країни тривають бойові дії, Київ теж не може почуватися абсолютно безпечно. За останніх чотири доби в Києві було більше 20 повідомлень про мінування. Це робиться з метою розпорошити сили, посіяти неспокій і дезорієнтувати людей", - зазначив Кличко.

Він закликав киян бути уважними і обережними, "зважаючи на інформацію про присутність диверсійних груп на всій території України, а також п'ятої колони з деяких політиків, які прагнуть дестабілізувати ситуацію в країні".

"Щоб не дати шансу провокаторами і злочинцям, задля безпеки життя у столиці, ми – усі кияни – повинні діяти спільно і відповідально. Повідомляйте про підозрілих осіб, не будьте байдужими і реагуйте на події навколо себе. Зразу телефонуйте в міліцію", - сказав мер.

Він поінформував, що в Києві створено Штаб цивільної оборони для координації та швидкого реагування усіх служб: силових органів, комунальних підприємств столиці та департаментів КМДА.

Штабу поставлено завдання "відпрацювати схему роботи у різних ситуаціях".

"Сьогодні перед нашою країною стоїть багато викликів і загроз. Але, згуртувавшись, ми переможемо", - наголосив Кличко.

Як відомо, вдень 17 липня у Донецькій області над Торезом терористи збили пасажирський літак, який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Загинули 280 людей (з них 80 - діти) і 15 членів екіпажу.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.