Заступником Кличка стане радник Богатирьової?



Іван Сорока буде заступником Кличка? Фото з ФБ чиновника

Заступником голови Київської адміністрації з медичних питань стане президент Українського медичного клубу та радник екс-міністра охорони здоров’я Раїси Богатирьової Іван Сорока.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили джерело у Київській адміністрації.

За словами співрозмовника, відповідне подання Кличко вже вніс на розгляд Кабміну.

"Заступником з економічних і інвестиційних питань стане Баласинович (екс-керівник національного проекту "Чисте місто" і кандидат від "УДАРу" на парламентських виборах 2012 року Богдан Баласинович - ред.), а з соціально-культурних - Млинарич (виконавчий директор Koktebel Jazz Festival Кирило Млинарич - ред.)", - сказав співрозмовник.

Джерело додало, що попередньо на посаду заступника з медичних питань планували поставити екс-депутата Київради від "УДАРу" Олексія Давиденка або нардепа від "УДАРу" Наталю Новак.

"Давиденка не взяли у список "УДАРу" на виборах, але обіцяли крісло заступника. А Новак нібито навіть погодилась полишити крісло нардепа, щоб піти у Київ до Кличка. Однак подав Кличко зовсім іншу людину – штатного радника Богатирьової Сороку", - розповів співрозмовник видання.

"Українська правда. Київ" звернулася до Давиденка з запитанням, чи дійсно його планували поставити на посаду заступника мера.

"Як планували? Я подавав документи і попередньо навіть пройшов співбесіду", - заявив він.

На уточнююче запитання, чи були домовленості напередодні виборів, і чи обіцяли йому крісло заступника, Давиденко сказав:

"Чутки бувають різні. Так, я дійсно подавав своє резюме на заміщення кількох вакантних посад у гуманітарному блоці мерії. І зі мною, як і з багатьма іншими, проводили попередню співбесіду. Але, наскільки я знаю, заступником обрали не мене", - сказав Давиденко.

На запитання, чи знає він прізвище нового заступника і не образився на Кличка, Давиденко сказав:

"Тут нема чого ображатися. Це право мера, кого обирати собі в заступники. Я чув зі ЗМІ, що було подання на заступників, але прізвищ не знаю".

"Українська правда. Київ" звернуался до Сороки з проханням підтвердити чи спростувати інформацію про призначення. Однак на лист кореспондента Сорока поки не відповів. 

Сорока був радником Богатирьової. Скриншот Наказу МОЗ України від 08.02.2014 р. № 110

Раніше "Українська правда. Київ" повідомляла, що Кличко вніс до Кабінету міністрів подання на призначення забудовника Ігоря Ніконова своїм першим заступником.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ