"Бориспіль" скасував авіарейси до Франції та Росії


В аеропорту "Бориспіль" у Києві скасували ранкові рейси до Парижу, Москви та Санкт-Петербурга.

Про це повідомляє ТСН.

Наразі над Україною відмовилися літати екіпажі двох російських авіакомпаній "Росія" та "Аерофлот", а також французький "Air France".

Люди, які збиралися летіти до Москви і Санкт-Петербургає, не бояться сідати на борт через збитий на Донеччині літак і обурюються через те, що рейси відмінили. Обіцяють скаржитися і вимагати відшкодувати їм витрачені на квитки кошти.

Усі інші авіарейси наразі працюють за режимом добових польотів, однак співробітники аеропорту закликають пасажирів дізнаватися про те, чи не скасували їхні рейси. 

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) 18 липня працює у штатному режимі, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу аеропорту.

Як відомо, вдень 17 липня у Донецькій області над Торезом терористи збили пасажирський літак, який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Загинули 280 людей (з них 80 - діти) і 15 членів екіпажу.

Увечері і вночі близько тисячі киян прийшли під посольство Нідерландів у Києві, щоб вшанувати загиблих. Люди принесли квіти і свічки, довго стояли мовчки. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ