Кличко призначив нового начальника метрополітену


Мер Києва Віталій Кличко призначив начальником комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктора Брагінського.

Про це повідомляє сайт КМДА.

 Брагінський балотувався в Київраду. Фото прес-служби чиновника

Мер підкреслив, що на сьогодні столичний метрополітен має величезні борги, тому основним завданням нового керівництва повинне бути підвищення ефективності роботи підприємства.

"Цього року метро було дотаційним на 370 мільйонів гривень, а наступного року очікуваний розмір дотацій становитиме на 200 мільйонів гривень більше. Тому наша основна задача – підвищити економічний КПД метрополітену", – сказав голова КМДА.

Він також наголосив на необхідності наповнення столичного бюджету, зокрема, для належного функціонування і розвитку метрополітену. 

Новий гендиректор пообіцяв, що робитиме все, аби зробити столичний метрополітен сучасним і комфортним.

Як повідомляють "Українські Новини", 31-річний Брагінський одержав першу вищу освіту за фахом "Правознавство" в Академії праці й соціальних відносин Федерації профспілок України.

Також він одержав звання молодшого лейтенанта юстиції запасу першого розряду у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка.

Крім того, Брагінський закінчив Національний транспортний університет і одержав диплом за фахом "Економіка підприємництва", а цього року захистив дисертацію на одержання наукового ступеня кандидата наук з держуправління Національної академії держуправління при президенті.

З 2005 по 2010 рік Брагінський працював на різних керівних посадах у багатьох держкомпаніях, серед них: ДП "Бердянський морський торговельний порт", а також Київська обласна дирекція "Укрпошти".

Брагінський також був кандидатом у депутати Київради за 15-м округом.

Як відомо, попередній начальник метрополітену Руслан Казюлькін написав заяву про звільнення після розмови з Віталієм Кличком.

Що правда 16 липня він передумав звільнятися і відкликав свою заяву.

Співрозмовники "Української правди" у столичному метрополітені називали Казюлькіна "смотрящим", поставленим на підприємство при режимі Януковича.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ