Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/53bf77e2759d2/
Українська правда
Київ

У реконструкцію Бортницької станції вбухають більше 100 мільйонів

11.07.2014  08:36

Кабінет міністрів виділив 109 мільйонів гривень на реконструкцію Бортницької станції аерації у 2014 році.

Про це повідомляє сайт Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Кошти виділені за рахунок залишку коштів Держфонду охорони навколишнього природного середовища, який утворився на 1 січня 2014 року.

Віце-прем’єр – міністр регіонального розвитку Володимир Гройсман нагадав, що уряд Японії має намір надати кредит під проект реконструкції станції аерації у розмірі 112 мільярдів Єн за умов співфінансування проекту урядом України.

Кредит надається на 40 років під 0,1% та з можливістю відстрочки платежу на 10 років. Окрім того, умовами кредитування передбачене і використання найновітніших японських технологій та обладнання.

"Основною з умов кредитування цього проекту урядом Японії є обов’язкове співфінансування українською стороною. Кабінет Міністрів з цим погодився і виділив сьогодні необхідні кошти", - сказав Гройсман

Він уточнив, що зі 109 мільйонів гривень 5 мільйонів спрямують на коригування  проектної документації та розробку робочої документації п’ятого пускового комплексу першої черги. 104 мільйони спрямують на реалізацію проекту будівництва п’ятого пускового комплексу першої черги.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.