У реконструкцію Бортницької станції вбухають більше 100 мільйонів


Кабінет міністрів виділив 109 мільйонів гривень на реконструкцію Бортницької станції аерації у 2014 році.

Про це повідомляє сайт Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Кошти виділені за рахунок залишку коштів Держфонду охорони навколишнього природного середовища, який утворився на 1 січня 2014 року.

Віце-прем’єр – міністр регіонального розвитку Володимир Гройсман нагадав, що уряд Японії має намір надати кредит під проект реконструкції станції аерації у розмірі 112 мільярдів Єн за умов співфінансування проекту урядом України.

Кредит надається на 40 років під 0,1% та з можливістю відстрочки платежу на 10 років. Окрім того, умовами кредитування передбачене і використання найновітніших японських технологій та обладнання.

"Основною з умов кредитування цього проекту урядом Японії є обов’язкове співфінансування українською стороною. Кабінет Міністрів з цим погодився і виділив сьогодні необхідні кошти", - сказав Гройсман

Він уточнив, що зі 109 мільйонів гривень 5 мільйонів спрямують на коригування  проектної документації та розробку робочої документації п’ятого пускового комплексу першої черги. 104 мільйони спрямують на реалізацію проекту будівництва п’ятого пускового комплексу першої черги.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ