Жителі Київщини здали міліції півсотні озброєних людей. ФОТО


Правоохоронці Київської області затримали 54 озброєних чоловіків у камуфляжі, яких мирні жителі сприйняли за сепаратистів.

Як повідомляє сайт МВС, місцеві жителі помітили біля залізничного мосту групу невідомих чоловіків в камуфляжі зі зброєю, про що повідомили до чергової частини Кагарлицького райуправління.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та бійці полку спеціального призначення міліції. Вони затримали 54 особи у камуфляжі, які без перешкоджань здалися правоохоронцям.

"З’ясувалося, що це була  група любителів страйкболу (командна військово-спортивна гра) зі столиці та інших регіонів країни, які через соцмережі влаштували на Київщині чергові змагання", йдеться в повідомленні.

Люди у камуфляжі біля моста викликали підозру

Після допиту затриманих чоловіків було відпущено, однак, у них було вилучено ножі, схожі на холодну зброю, які направлені на експертизу.

За даним фактом слідчим відділом Кагарлицького райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю).

Тим більше, що всі вони були з автоматами. Фото з сайту МВС

Якщо експертиза підтвердить, що вилучені ножі відносяться до холодної зброї, правопорушникам загрожує покарання від штраф аж до позбавлення волі до 3 років.

Наразі досудове слідство триває.

Правоохоронці закликали любителів страйкболу  на час проведення Антитерористичної операції у країні утриматися від подібних розваг та не лякати мирних жителів країни.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ