На Оболоні з’явились оголошення з монетками "на проїзд". ФОТО


Столичні мешканці не перестають креативити і дивувати. На під’їзді житлового будинку на проспекті Героїв Сталінграду з’явилось оголошення з монетками.

Про це повідомляє спільнота "Оболонь" на своїй сторінці у Facebook.

"Не вистачає на проїзд? Візьми монетку", - йдеться в оголошенні, на якому приклеєні монетки номіналом у 25 копійок.

 

До слова, користувачам така ідея подобається – фото активно лайкають і поширюють.

Щоправда, є люди, які переконані, що тим, хто їздить без квитка, не варто допомагати – мовляв, треба, щоб "зайців" відловлювала міліція і відправляла на громадські роботи.

Інші ж, навпаки, вважають, у столиці варто було б запровадити "підвішені квитки", щоб ті, хто сьогодні не має грошей на проїзд, могли ним скористатися.

"У деяких людей з/п навіть менше прожиткового мінімуму. Економлять як можуть, але не крадуть і ходять на роботу. Я за "підвішені квитки", але цю ідею потрібно продумати і поширити, на жаль, бракує на це часу, втім з радістю підтримаю", - пишуть користувачі Facebook.  

Як відомо, раніше столична жителька Настя Винокурова розпочала клеїти креативні веселі оголошення, щоб підняти людям настрій.

Для довідки. "Підвішений товар чи послуга" - це ті, які вже оплатив хтось інший і якими може скористатися будь-хто. Зокрема, у столичних кафе можна оплатити "підвішену каву", якщо ви можете це дозволити. Водночас, якщо у вас у кишенях порожньо, а пити дуже хочеться, то в деяких закладах можна посьорбати вже оплачений напій. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ