Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/53afb69171400/
Українська правда
Київ

Ніконов: Кличко три тижні вмовляв мене стати його радником

29.06.2014  09:47


Фото "Української правди"

Керівник групи радників мера Києва Віталія Кличка забудовник Ігор Ніконов заявляє, що мер три тижні вмовляв його стати радником.

Про це він сказав в інтерв’ю "Українській правді".

"Три тижні він мене переконував, що треба йти. Він розумів, що йому потрібні люди, які можуть абсолютно чітко ідентифікувати проблему, знайти найкоротший шлях для вирішення і найголовніше – дотиснути ситуацію до того, щоб цю проблему вирішити", - сказав Ніконов.

Він додав, що знає Кличка з 1993 року, коли ще працював у корпорації "Республіка" у Ігоря Бакая, а Віталій орендував у школі поруч з готелем "Авангард" зал для боксу.  

"Я його свого часу возив по своїх проектах, показував, що вони реально робились швидко. У мене такий стиль роботи, я взагалі не люблю дуже довго зациклюватися на якійсь дурні. Мені здається, що це і спонукало його запропонувати мені цю посаду", - сказав Ніконов.

Він запевнив, що не збирається лобіювати свої інтереси на новій осаді.

"Я взагалі не збираюсь вирішувати жодного питання  з точки зору будівництва. Взагалі. Гроші тут (на посаді радника мера – ред..) точно не наживеш. Крім головного болю, тут нічого не наживеш, я вже це зрозумів", - сказав Ніконов. 

Як відомо, 6 червня Кличко представив керівником групи своїх радників забудовника Ігоря Ніконова, президент групи компаній "К.А.Н. Девелопмент".

Група "К.А.Н. Девелопмент" збудувала низку житлових комплексів у столиці. Зокрема, Diamond Hill, "Паркове містечко", ТРЦ Ocean Plaza, "Комфорт Таун", Arena City, офісний центр "Парус" та інші.

Також Ніконова вважають бізнес-партнером родини Черновецького та Дмитра Фірташа.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.