Ніконов: Кличко три тижні вмовляв мене стати його радником



Фото "Української правди"

Керівник групи радників мера Києва Віталія Кличка забудовник Ігор Ніконов заявляє, що мер три тижні вмовляв його стати радником.

Про це він сказав в інтерв’ю "Українській правді".

"Три тижні він мене переконував, що треба йти. Він розумів, що йому потрібні люди, які можуть абсолютно чітко ідентифікувати проблему, знайти найкоротший шлях для вирішення і найголовніше – дотиснути ситуацію до того, щоб цю проблему вирішити", - сказав Ніконов.

Він додав, що знає Кличка з 1993 року, коли ще працював у корпорації "Республіка" у Ігоря Бакая, а Віталій орендував у школі поруч з готелем "Авангард" зал для боксу.  

"Я його свого часу возив по своїх проектах, показував, що вони реально робились швидко. У мене такий стиль роботи, я взагалі не люблю дуже довго зациклюватися на якійсь дурні. Мені здається, що це і спонукало його запропонувати мені цю посаду", - сказав Ніконов.

Він запевнив, що не збирається лобіювати свої інтереси на новій осаді.

"Я взагалі не збираюсь вирішувати жодного питання  з точки зору будівництва. Взагалі. Гроші тут (на посаді радника мера – ред..) точно не наживеш. Крім головного болю, тут нічого не наживеш, я вже це зрозумів", - сказав Ніконов. 

Як відомо, 6 червня Кличко представив керівником групи своїх радників забудовника Ігоря Ніконова, президент групи компаній "К.А.Н. Девелопмент".

Група "К.А.Н. Девелопмент" збудувала низку житлових комплексів у столиці. Зокрема, Diamond Hill, "Паркове містечко", ТРЦ Ocean Plaza, "Комфорт Таун", Arena City, офісний центр "Парус" та інші.

Також Ніконова вважають бізнес-партнером родини Черновецького та Дмитра Фірташа.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ