Кличко проведе аудит і закриє кілька комунальних підприємств


Міська влада проведе аудит роботи комунальних підприємств, скоротить їхню кількість і оптимізує структуру, щоб ліквідувати безцільне витрачання коштів.

Про це 27 червня заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба "УДАРу".

Кличко наголосив, що також будуть оптимізовані існуючі соціальні програми, зокрема програма "Турбота".

"Сьогодні перед владою міста стоять проблеми, які не вирішувалися роками, бюджет міста порожній, тарифи непрозорі, а частина власності розібрана за корупційними схемами. Я ставлю собі за мету принципово змінити ситуацію в місті. Ми зобов’язані подолати корупцію", – заявив Кличко.

Голова КМДА зауважив, що для цього треба забезпечити прозорість усіх розрахунків міста та повернути місту землю і нерухомість, незаконно роздані попередньою владою.

Кличко також запевнив, що місто залучатиме інвесторів для реалізації інфраструктурних проектів і проведення великих реформ у галузі транспорту, будівництва доріг та інших об’єктів, які потребують значного вкладення коштів.

"Словами, столична влада налагоджує співпрацю з міжнародними та європейськими фінансовими інститутами, а також буде залучати українських та міжнародних інвесторів", - сказав мер.

Крім того, він нагадав, що планує створити муніципальну міліцію, відповідальну перед киянами.

Усе це Кличко обіцяє робити у постійній співпраці з громадою.

"Громадські слухання, робота громадських рад, регулярні звіти перед громадянами ми зробимо обов’язковими у цій співпраці", – наголосив голова КМДА.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ