Просто під носом у Кличка встановили новий кіоск. ФОТО


Неподалік від столичної мерії до будівлі Бессарабського ринку прибудували новий кіоск.

Як пише на своїй сторінці Facebook депутат Київради VI скликання Олексій Давиденко, кіоск встановити просто на тротуарі.  

"За два кроки від мерії. До будівлі Бессарабського ринку, просто на тротуарі, за один день прибудували незаконне фанерне го*но, яке назвали "Свіжа прохолода". Виходить, поки мер Кличко зносить незаконну вуличну торгівлю на метро "Золоті Ворота" і "Лук'янівська", старі кадри не хочуть "жити по-новому"", - написав Давиленко.

 Фото Олексія Давиденка з Facebook

Він також висловив упевненість, що "це свавілля в самому центрі Києва було б неможливе без мовчазної згоди директора ринку, столичного управління з торгівлі, районної інспекції з благоустрою та міліції".

"Вважаю це плювком в обличчя нової київської влади, тим більше, що цей сарай знаходиться просто навпроти ТЦ "Арена Сіті" радника мера Ігоря Никонова", - додав Давиденко.

Як відомо, нещодавно мер Києва відвідав кілька столичних ринків і заявив, що хаотична торгівля має бути припинена, а ті, хто "кришує" такий бізнес – покарані. 

Після цього прес-служба "УДАРу" стала мало не щодня звітувати про очищення Києва від кіосків. Зокрема, комунальники показово прибрали незаконі тимчасові споруди у 20-метровій зону біля станцій метро "Лук’янівська" та "Золоті Ворота", а також біля метро "Льва Толстого".

Загалом за минулий тиждень у столиці прибрали 83 кіоски.

У свою чергу голова КМДА Володимир Бондаренко відзначив, що народні депутати від партії "УДАР" мають по 500 і більше кіосків у столиці.

Фото з сайту "УДАРу"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ