Косметичний ремонт мерії коштував 4 мільйони


Косметичний ремонт у будівлі Київради, який обійшовся у 4 мільйони гривень, завершений.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, який 24 червня зранку заїхав у свій кабінет (він сидітиме у кабінеті, де раніше сидів Леонід Черновецький), повідомляє прес-служба "УДАРу".

"Косметичний ремонт вже зроблено. Майже 9 тисяч м кв відремонтовано. Всі служби відсьогодні повертаються до будівлі КМДА, щоби ефективно працювати", - сказав мер.

Водночас Кличко наголосив, що зруйновано "багато кілометрів комунікацій", які потрібно відновлювати.

"Техніка - комп'ютери, монітори, принтери - частково були вкрадені, частково розтрощені. Зруйнована серверна. Це великі кошти" , - зазначив мер.

Він зокрема наголосив на важливості відновлення системи для голосування у сесійній залі і зазначив, що звернувся до провідних світових компаній, щоб вони розробили сучасну систему голосування.

Кличко додав, що сесійна зала і кілька поверхів ще залишаються не відремонтованими, але найближчим часом ремонт там буде завершений. 

Відповідаючи на запитання, як він планує облаштовувати свій кабінет, Кличко відзначив:

"Для мене немає жодного значення, в якому кабінеті сидіти, серед яких меблів. Я не збираюся робити тут коштовні ремонти, які робила минула влада. В кабінеті потрібно працювати, ухвалювати необхідні рішення, щоби кияни відчували зміни", - наголосив мер Києва.  

Як відомо, раніше мер Києва Віталій Кличко заявляв, будівля мерії перебуває у жахливому стані, "як після війни", і що її ремонт обійдеться в 30 мільйонів гривень.

Він також запропонував депутатам Київради і представникам бізнесу взяти участь у відновленні приміщення КМДА. Сам мер пообіцяв дати на ремонт 100 тисяч гривень.

Засідання Київради 19 червня пройшло не в будівлі КМДА, а в одному з залів Київської обладміністрації. Там же проходитимуть засідання до серпня 2014 року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ