Арт-пікнік Слави Фролової: Як цікаво і з користю провести час



У столиці, на території ВДНГ, триває "Арт-пікнік Слави Фролової".

Як повідомляють організатори, це масштабний соціальний культурно-освітній проект, покликаний навчати новому, здоровому стилю життя, де мистецтву і українській культурі віддана важлива роль.

"Арт-пікнік" триватиме упродовж 5 місяців – аж до жовтня.

Він охопив низку напрямків - кіно, музика, образотворче мистецтво, прикладне мистецтво, спорт (розум і тіло), театр, фестивалі, міжнародні тижні, дитячий напрямок, вулична бібліотека, зустрічі з цікавими людьми, їжа, золотий вік, добра справа, екологія, загальноосвітня тематика.

 Арт-пікнік - це можливість відпочити на природі 

Десятки заходів проекту проходять кожного дня.

 і дізнатись багато нового

Програма заходів на найближчий тиждень:

Так, з 24 червня до 11 вересня в рамках "Арт-пікніка" проект "Скакалки: фітнес на свіжому повітрі" проводитиме безкоштовні тренування. Заняття проходитимуть щовівторка о 19.30 біля павільйону № 4.

Можливість скуштувати смачного  

25 червня і надалі щосереди відбуватимуться заходи для діток з обмеженими можливостями.

Щосереди о 10.30 проходитимуть заняття з арт-терапії, ігрової терапії, музичної терапії, різноманітні творчі заняття, робота з сенсорними матеріалами і багато іншого спеціально для таких діток.  

 і навчитися творити 

26 червня з 11.00 до 17.00 проходитиме "Дитячий майстер-клас з живопису та декору". У програмі живопис, валяння з вовни, вітраж, воскові свічки, квіллінг, аква-гримм, декупаж, розпис футболок, декор фоторамки, брелоки, магнітики з глини і ще багато цікаво.

27 червня о 16.00 розпочнеться серія лекції "Побач маєток", яка розповість історії міст, містечок і сіл сучасної України, де знаходяться маєткові комплекси.  

О 19.00 27 червня усі охочі зможуть відвідати безкоштовний вокальний воркшоп Київської Школи Вокалу.  

 Познайомитись з новими людьми і завести друзів

27 червня (17.00-17.30) та 29 червня (11.00-11.30) відбудуться заняття з раннього розвитку дитини. Орф-підхід - це всебічній розвиток малюка через музику, танець, театр, слово, гру на різних інструментах.  

28 червня о 15.00 на Арт-пікніку всі охочі зможуть відкрити для себе прекрасний вид хенд-мейду – ліплення з солоного тіста.  

Майстер-клас безкоштовний.  

Добряче повеселитися  

У неділю, 29 червня, об 11.00 розпочнеться майстер-клас "Еко-шик: пироги для схуднення", о 18:00 майстер-клас "Критичне мислення", о 18.30 покажуть "Ретро кіно" та багато інших заходів.

Усі фото з сайту "Арт-пікніка" та Facebook-сторінки заходу  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ