Київрада збиратиметься щочетверга


Засідання Київради відбуватимуться щотижня по четвергах.

Про це заявила депутат Київради Тетяна Меліхова після погоджувальної ради 24 червня, повідомляє Головне.com.

Засідання розпочинатимуться о 10.00 і проходитимуть (до серпня) у приміщенні Київської облдержадміністрації, що на площі Лесі Українки, 1.

"На погоджувальній раді обговорювали питання організації роботи Київради, серед яких було погоджено, що на 10 поверсі будівлі Київради на вул. Хрещатик, 36 розміщуватимуться кабінети комісій Київради", - повідомила Меліхова.

Водночас вона обурилася, що влада не організувала місця для роботи фракцій Київради.

За словами секретаря міськради Олексія Резнікова, фракції Київради отримають кабінети на 4 поверсі мерії, але коли приміщення будуть відремонтовані – не відомо.

"Резніков запропонував депутатам фракції "Батьківщина" переїхати "на Турівську" (офіс ВО "Батьківщина"). Це неприйнятна поведінка для заступника голови Київради і неповага до всіх новообраних фракцій. Навіть Черновецький свого часу створив умови для роботи опозиційних фракцій, надавши кабінети для проведення нарад і роботи", - обурилася Меліхова.

"Хочу нагадати, що у провладної зараз фракції "УДАР", коли вона була в опозиції, також був свій кабінет у Київраді", - заявила депутат.

Меліхова додала, що це не війна за кабінети, а це необхідність, без якої важко виконувати депутатські повноваження.   

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ