Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/53a273e6074ab/
Українська правда
Київ

На "Золотих воротах" прибрали незаконні ларьки. ФОТО

19.06.2014  08:23

Біля станції метро "Золоті ворота" прибрали незаконно встановлені торгові точки, МАФи та мобільні кав’ярні.

Про це заявив депутат Київради від "УДАРу" Олег Гаряга, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, комунальники прибрали близько 15 торгових павільйонів та повністю звільнили 20-метрова зона біля виходу з метро та навколо Золотих воріт.   

На безпосередніх під’їздах до виходу з метро працівники КП "Благоустрій" встановили обмежувальні стовпчики, які не дозволять автомобілям, з яких ведеться незаконна торгівля, ставати біля метро.

 

"Ми також провели дискусію з власниками мобільних кав’ярень. Нам необхідно виробити чіткі правила розміщення цих пересувних кав’ярень, однак у 20-метровій зоні метрополітену вони розміщуватися не повинні", - наголосив Гаряга.

За словами депутата, деякі власники торгових точок намагалися завадити демонтажу палаток, викликали адвокатів та намагалися переконати депутатів у законності розміщення їхніх МАФів.

 

"Нам вдалося домовитися про демонтаж торгових точок, а їх власників ми запросили до участі у  розробленні правил встановлення МАФів. Однак, можу сказати однозначно: бардаку не повинно бути", - сказав він.

Гаряга також наголосив, що раніше від ларьків очистили станцію метро "Лук’янівська", а найближчим часом від незаконної торгівлі будуть звільнені також інші станції метро.

Як відомо, нещодавно мер Києва відвідав кілька столичних ринків і заявив, що хаотична торгівля має бути припинена, а ті, хто "кришує" такий бізнес – покарані.

У свою чергу голова КМДА Володимир Бондаренко відзначив, що народні депутати від партії "УДАР" мають по 500 і більше кіосків у столиці.

Фото прес-служби "УДАРу"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.