На "Золотих воротах" прибрали незаконні ларьки. ФОТО


Біля станції метро "Золоті ворота" прибрали незаконно встановлені торгові точки, МАФи та мобільні кав’ярні.

Про це заявив депутат Київради від "УДАРу" Олег Гаряга, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, комунальники прибрали близько 15 торгових павільйонів та повністю звільнили 20-метрова зона біля виходу з метро та навколо Золотих воріт.   

На безпосередніх під’їздах до виходу з метро працівники КП "Благоустрій" встановили обмежувальні стовпчики, які не дозволять автомобілям, з яких ведеться незаконна торгівля, ставати біля метро.

 

"Ми також провели дискусію з власниками мобільних кав’ярень. Нам необхідно виробити чіткі правила розміщення цих пересувних кав’ярень, однак у 20-метровій зоні метрополітену вони розміщуватися не повинні", - наголосив Гаряга.

За словами депутата, деякі власники торгових точок намагалися завадити демонтажу палаток, викликали адвокатів та намагалися переконати депутатів у законності розміщення їхніх МАФів.

 

"Нам вдалося домовитися про демонтаж торгових точок, а їх власників ми запросили до участі у  розробленні правил встановлення МАФів. Однак, можу сказати однозначно: бардаку не повинно бути", - сказав він.

Гаряга також наголосив, що раніше від ларьків очистили станцію метро "Лук’янівська", а найближчим часом від незаконної торгівлі будуть звільнені також інші станції метро.

Як відомо, нещодавно мер Києва відвідав кілька столичних ринків і заявив, що хаотична торгівля має бути припинена, а ті, хто "кришує" такий бізнес – покарані.

У свою чергу голова КМДА Володимир Бондаренко відзначив, що народні депутати від партії "УДАР" мають по 500 і більше кіосків у столиці.

Фото прес-служби "УДАРу"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ