"УДАР" забрав собі всі ключові комісії Київради - депутат


Провладна у Київраді партія "УДАР" не дала можливості депутатам від інших політичних сил очолити хоча б одну з ключових комісій новообраної Київради.

Про це заявила депутат від "Батьківщини" Тетяна Меліхова, яка була членом робочої групи з підготовки пропозицій щодо формування постійних комісій Київради, повідомляє прес-служба партії.

За її словами, депутати інших політсил не змогли очолити ні комісію з питань регламенту, ні комісію з питань бюджету, ні комісію з питань власності, ні комісію з питань земельних відносин.

"Робоча група обговорила кандидатури на посади голів, заступників і секретарів комісій. Від фракції "Батьківщина" на посаду голови комісії Київради з питань культури та туризму претендує відомий київський активіст Ігор Луценко", - сказала Меліхова.

Водночас вона додала, що остаточно кандидатури обиратимуть шляхом голосування на засіданні Київради 19 червня.

Наразі розподіл посад, який обговорює робоча група, виглядає таким чином: комісію з питань законності правопорядку та боротьби з корупцією пропонують очолити представнику Радикальної партії Олега Ляшка, комісію з питань екологічної політики – ВО "Свобода".

Крім того, комісію з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків пропонують очолити самовисуванцю; комісію з питань освіти, науки та інноваційної політики – "Об’єднанню Самопоміч"; комісію з питань культури та туризму – ВО "Батьківщина".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ