Кличко наказав терміново розробити спрощений порядок демонтажу кіосків


Київський міський голова Віталій Кличко доручив за тиждень підготувати спрощений порядок демонтажу малих архітектурних форм у столиці.

Про це він заявив на нараді КМДА 16 червня, повідомляє прес-служба "УДАРу".

"Треба поставити крапку в питанні так званих МАФів. Вони не тільки обкрадають місто, не сплачуючи за використання земельних ділянок. Вони часто загрожують безпеці громадян, перекриваючи входи-виходи з метрополітену, підходи до зупинок громадського транспорту", - наголосив Кличко.

Мер Києва відзначив, що досить часто МАФи знаходяться у безпосередній близькості до шкіл і продають тютюн та алкоголь. "Цьому потрібно покласти край. Прошу до кінця тижня надати мені пропозиції щодо вирішення цієї проблеми. А також підготувати новий порядок спрощеного демонтажу МАФів", - підкреслив Кличко.

Як відомо, нещодавно мер Києва відвідав кілька столичних ринків і заявив, що хаотична торгівля має бути припинена, а ті, хто "кришує" такий бізнес – покарані.

У свою чергу голова КМДА Володимир Бондаренко відзначив, що народні депутати від партії "УДАР" мають по 500 і більше кіосків у столиці.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ