Бондаренко: київські бомбосховища у нормальному стані


Столичні бомбосховища у нормальному і в разі необхідності готові приймати людей.

Про це під час нарад 16 червня заявив голова Київської адміністрації Володимир Бондаренко, звітуючи про 110 днів роботи на цій посаді.

"Ми з перших днів розпочали перевіряти бомбосховища, і сьогодні ці укриття у нормальному стані та, у разі необхідності, готові приймати людей", - цитує Бондаренка прес-служба КМДА.

Він також додав, що за цей час у місті відновили більшість бюветних комплексів та оновили технічний парк швидкої допомоги.

"Серед головних питань – і створення спеціального батальйону, сьогодні він оснащений усім необхідним, а бійці пройшли спецпідготовку", – сказав  Бондаренко.

Він також додав, що у столиці першим в Україні почав працювати міський координаційний центр з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням та життєзабезпеченням мешканців Криму та Східної України.

За словами, Бондаренка, сьогодні допомогу у ньому отримали 3284 переселенці з Криму та 848 осіб зі Сходу України. Вони забезпечені житлом та харчуванням. За цей час в родинах переселенців народилося 8 дітей.

Нині, на думку голови КМДА, серед особливо важливих питань: необхідність визначення балансоутримувачів мереж (адже наразі 30% залишаються безгосподарними), вчасна підготовка до нового опалювального сезону, стан міських пляжів, демонтаж МАФів, вивезення сміття з цвинтарів тощо.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ